Technical Supervisor

Vil du arbejde med vedligeholdelse af vindmøller via ny robotteknologi og blive en del af en nytænkende og innovativ virksomhed?
BladeRobots tilbyder en automatiseret robotteknologiløsning, der muliggør en yderst effektiv og skalerbar løsning til vedligeholdelse af vindturbine vinger. Løsningen har været under udvikling hos Vestas i 4 år og er blevet udskilt som selvstændig virksomhed for at accelerere time-to-market og skalere løsningen til et globalt tilbud til hele vindindustrien.

Som Technical Supervisor hos BladeRobots arbejder du med fremtiden inden for servicering og vedligeholdelse af vindmøller. I rollen som Technical Supervisor vil du være den, der manøvrerer robotten, og du vil være on-site eksperten, når BladeRobots udfører vedligeholdelsesarbejde på vindmøllen. Du vil i rollen blive ansvarlig for, at arbejdsopgaver on-site bliver udført sikkert og professionelt. Udover at du er ansvarlig for at styre robotten on-site, samarbejder du med kundens teknikere samt eksterne samarbejdspartnere, som løfter robotten op på vingen, ligesom du vil håndtere oplæringen af den tekniske del vedrørende robotten.

Med reference til CEO vil du være en af de drivende kræfter i forhold til at sikre vedligeholdelsesarbejdet af møllen.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Supervisere med teknisk ekspertise on-site
  • At udføre service af vindmøller med BladeRobot
  • Oplæring af andre Technical Supervisorer
  • Sikre at arbejdet on-site udføres sikkert og professionelt
  • Teknisk viden og kendskab om robotten


Din baggrund indenfor teknik og service gør, at du besidder en generel erfaring med servicering og vedligeholdelse af tekniske produkter og er vant til at håndtere tekniske udfordringer.

Du har en relevant mekanisk eller el-teknisk uddannelse, eksempelvis som automatikmekaniker, elektriker eller mølletekniker, samt har erfaring fra vindmøllesektoren.

Som person er du udadvendt, ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded. Du er nysgerrig, du har viljen til at lære nyt, og du er selv i stand til at opsøge ny viden for at udvikle dine faglige kompetencer. Du arbejder struktureret og er i stand til at koordinere din tid.

BladeRobots tilbyder en central rolle på en spændende udviklingsrejse med rig mulighed for at sætte præg på både din egen og virksomhedens udvikling.

Rejsedage: I stillingen som Technical Supervisor er der en del rejseaktivitet.

Arbejdssted: I stillingen som Technical Supervisor vil du i starten befinde dig mest on-site ved Mors, hvor robotten er placeret. På sigt kræver stillingen, at du er on-site ved vindmøllerne.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Lotte Kaldahl på M: +45 40 47 60 20 eller Research Consultant Camilla Bek Hansen på M: +45 31 66 23 32. Alle henvendelser behandles fortroligt.